Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΓΚΟΥ

Η Technientos design ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 20 και πλέον έτη έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μια αναγνωρίσιμη εταιρία στον χώρο τον ειδικών κατασκευών, την μελέτη και επεξεργασία μέσω τον σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής.
Τα υλικά μας και οι κατασκευές μας χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές όπως: Κατοικίες, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Σκάφοι, Χώρους εστίασης κ.α.

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής Technientos design είναι η σταθερότητα και η δυναμική, τα οποία πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά και το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθος. Χρησιμοποιώντας κάθε πόρο, ανθρώπινο και μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο.

Αποστολή της εταιρίας μας και των εργαζομένων της είναι οι κατασκευές και οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερα διευρυμένες ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας λειτουργώντας πάντοτε με προσήλωση, στην ποιότητα και μεράκι. Επιδεικνύοντας έμπρακτα αφοσίωση τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Οι αξίες μας αποτελούν την ουσία της συνολικής επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους πελάτες και το σύνολο των συνεργατών μας.

Τέλος αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε πτυχή του, εργαζόμενοι με ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, διεξάγοντας τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με αμεροληψία.

quality_network

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ CORIAN DuPont™

Η Τechnientos Design είναι επίσημα αναγνωρισμένη από την DuPont™, ως μέλος του δικτύου ποιότητας DuPont™ Corian® Quality Network, και έχει πιστοποιηθεί ως εξουσιοδοτημένος κατασκευαστής “QN Industrial Partner”.

Το πρόγραμμα Δικτύου Ποιότητας της DuPont™ στο οποίο είμαστε πιστοποιημένα μέλοι διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, τοποθέτησης και τεχνικής εξυπηρέτησης, με 10 έτη εγγύηση του υλικού Corian DuPont™.

Η πιστοποίηση “QN Industrial Partner” μας δίνει την δυνατότητα με την σειρά μας ως Τechnientos Design να παρέχουμε σε όλες τις κατασκευές μας 10 έτη εγγύηση, για τον τρόπο κατασκευής, εγκατάστασης και ότι θα παραμείνει άψογη στον χρόνο.

tuv

TUV

H Technientos Design είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο σύστημα διαχείρισης ΕΝ ISO 9001 : 2015 από τον κορυφαίο οργανισμό επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA HELLAS. Λειτουργεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα πάνω στην μελέτη, παραγωγή, συντήρηση και τοποθέτηση ειδικών κατασκευών από συμπαγείς επιφάνειες. Αρ. πιστοποιητικού :01012390