ΠΡΟΦΙΛ

Η Technientos design ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 20 και πλέον έτη έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μια αναγνωρίσιμη εταιρία στον χώρο τον ειδικών κατασκευών, την μελέτη και επεξεργασία μέσω τον σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής.
Τα υλικά μας και οι κατασκευές μας χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές όπως: Κατοικίες, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Σκάφοι, Χώρους εστίασης κ.α.

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής Technientos design είναι η σταθερότητα και η δυναμική, τα οποία πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά και το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθος. Χρησιμοποιώντας κάθε πόρο, ανθρώπινο και μη, με στόχο τη συνεχή προσωπική και εταιρική πρόοδο.

Αποστολή της εταιρίας μας και των εργαζομένων της είναι οι κατασκευές και οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερα διευρυμένες ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας λειτουργώντας πάντοτε με προσήλωση, στην ποιότητα και μεράκι. Επιδεικνύοντας έμπρακτα αφοσίωση τόσο μεταξύ τους, όσο και απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Οι αξίες μας αποτελούν την ουσία της συνολικής επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας και αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τους πελάτες και το σύνολο των συνεργατών μας.

Τέλος αγαπάμε αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε άριστοι σε κάθε πτυχή του, εργαζόμενοι με ανοιχτό πνεύμα, ειλικρίνεια και συνέπεια σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τηρούμε τις υποσχέσεις μας, διεξάγοντας τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με αμεροληψία.

quality_network
tuv

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Λ.Φιλαδελφείας 127 – Αχαρναί, Αθήνα 13671

Τηλέφωνο: 210 2323238 & 210 2323239

Φαξ: 210 2381 857

Email: [email protected]

Ωράριο Έκθεσης:

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:00 – 18:00

Σάββαρο κατόπιν Ραντεβού
11:00 – 14:00

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες εταιρείες στων χώρο των επιφανειών, καλύπτουμε με υψηλής ποιότητας υλικά τις ανάγκες κάθε κατασκευής. Ανακαλύψτε τα …

CORIAN DUPONT
ΧΑΛΑΖΙΑΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
3D Panel
ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ
ΦΥΛΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

CORIAN DUPONT

Τα Πιο Δημιουργικά Οράματα Γίνονται Πραγματικότητα

Οι ομογενείς επιφάνειες Corian® DuPont™ μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατασκευή έχετε φανταστεί από πάγκους κουζίνας μπάνιου ή εργασίας μέχρι ειδικές κατασκευές: reception, bar, επενδύσεις επίπλων

Με πρωτοποριακά σχέδια και μία διαχρονική παλέτα χρωμάτων, οι ομογενείς επιφάνειες Corian® DuPont™ θα κάνουν όλες τις σχεδιαστικές φιλοδοξίες του σπιτιού σας, πραγματικότητα. Δημιουργήστε την κατασκευή που επιθυμείτε χωρίς εμφανείς ενώσεις έχοντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα με ένα ποιοτικό προϊόν που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

ΧΑΛΑΖΙΑΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Οι χαλαζιακές επιφάνειες αποτελούνται κατά 95% από μάζα φυσικού πετρώματος (χαλαζίας) και 5% από ειδική πολυεστερική ρητίνη που ισχυροποιεί το πέτρωμα και προσδίδει βελτιωμένες φυσικές και μηχανικές ιδιότητες. Οι επιφάνειες χαλαζία είναι μη πορώδες σε υψηλή ανθεκτικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική.

Ανακαλύψτε μέσα από μια μεγάλη κατηγορία κορυφαίων εταιρειών, χρωμάτων και υφών την χαλαζιακή επιφάνεια που καλύπτει τα δικά σας αισθητικά κριτήρια δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα στην κατασκευή σας.

Οι χαλαζιακές επιφάνειες έχουν ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως: πάγκοι κουζίνας, πάγκοι μπάνιου, ειδικές κατασκευές, επενδύσεις τζακιού, επενδύσεις σκάλας, επένδυση δαπέδου και τοίχου κ.α

Στην εταιρία μας αναμφισβήτητα μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη κατασκευή και το αρτιότερο αποτέλεσμα, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει λύσεις προκειμένου να επιλέξετε την κατάλληλη χαλαζιακή επιφάνεια συνδυάζοντας το design με την προσιτή τιμή.

 • Santa Margherita
 • Quarella
 • Caesarstone

ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Οι κεραμικές επιφάνειες διατίθενται σε μια σειρά πλακών διαφόρων διαστάσεων και κομψών φινιρισμάτων προσδίδει βελτιωμένες φυσικές και μηχανικές ιδιότητες. Οι κεραμικές επιφάνειες είναι μη πορώδες σε υψηλή ανθεκτικότητα και ολοκληρωμένη αισθητική.

Ανακαλύψτε μέσα από μια μεγάλη κατηγορία κορυφαίων εταιρειών, χρωμάτων και υφών την κεραμική επιφάνεια που καλύπτει τα δικά σας αισθητικά κριτήρια δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα στην κατασκευή σας.

Οι κεραμικές επιφάνειες έχουν ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών όπως: πάγκοι κουζίνας, πάγκοι μπάνιου, ειδικές κατασκευές, επενδύσεις τζακιού, επενδύσεις σκάλας, επένδυση δαπέδου και τοίχου, κ.α

Στην εταιρία μας αναμφισβήτητα μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη κατασκευή και το αρτιότερο αποτέλεσμα, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει λύσεις προκειμένου να επιλέξετε την κατάλληλη κεραμική επιφάνεια συνδυάζοντας το design με την προσιτή τιμή.

 • Sapienstone
 • Kerlite
 • Level
 • Lapitec
 • Neolith

3D Panel

Η Technientos Design  έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να χαράξει 3d panels διάτρητα ή και μη.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα και τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει μπορεί να δημιουργήσει μοτίβα οπών, σχισμών ή διακοσμητικών σχημάτων σε:  Ξύλο, Αλουμίνιο, Plexiglass, Corian.

Τα 3d panels είναι εξαιρετικά στην οπτική επίδραση όταν χρησιμοποιούνται  για την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών  χώρων,

Στην Technientos Design θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοτίβα και σχέδια, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς το σχέδιο που επιθυμείτε, στις διαστάσεις που θέλετε και με το υλικό της αρεσκείας σας.

Οι  εφαρμογές των 3d panels είναι απεριόριστες, από εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, διακοσμητικές επενδύσεις τοίχων και πολλά άλλα.

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ

Το χαλαζιακό ψηφιδωτό είναι ένα υλικό που δημιουργείται με την ανάμειξη χαλαζιακών πέτρων με ρητίνες κάνοντας το η υφή του να προσφέρει αντιολίσθηση, εξαιρετική αντοχή στον χρόνο, προσδίδοντας ως τελική εικόνα και αίσθηση σας να περπατά κανείς στην άμμο. Η τελική επιφάνεια χωρίς την παρουσία αρμών δίνει ένα άψογο αισθητικό ενιαίο αποτέλεσμα με πάχος που δεν ξεπερνάει τα 3-4mm ανάλογα για μια μέση κοκκομετρία.

Εφαρμόζεται κυρίως σε δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενδείκνυται για την διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σκάλες, ή και άλλους χώρους με υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας. Η αντιολισθητική του ιδιότητα προσδίδει στο εν λόγω υλικό το συγκριτικό πλεονέκτημα χρήσης του περιμετρικά πισίνας ή ακόμα και στο εσωτερικό της.

Η ειδική ρητίνη που δένει τους χαλαζίες μεταξύ τους είναι υψηλών αντοχών ενώ οι χαλαζίες βρίσκονται σε όλη την μάζα του υλικού. Δεν επηρεάζεται από τον ήλιο, έχει αντί μυκητιακή δράση και είναι 100% αδιάβροχη και εφαρμόζεται επάνω σε αρκετές επιφάνειες όπως ξύλο, πλακάκι, γκρο μπετό, κ.α

ΦΥΛΛΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

Ο σχιστόλιθος είναι ένα πραγματικό φύλλο 100% φυσικής πέτρας το οποίο ενισχύεται στη πίσω πλευρά με fiber glass για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και ευκολία επεξεργασίας.

Το πάχος το οποίο δεν ξεπερνάει τα 3mm με 4mm το κάνει εξαιρετικά εύκαμπτο, με βάρος που ζυγίζει 1,5 kg ανά τμ. Το πάχος και το βάρος του σχιστόλιθου το κάνουν να έχει απεριόριστες επιλογές εφαρμογών όπως επενδύσεις επίπλων, πορτών, τζακιών, τοίχων, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Όλα τα χημικά συστατικά του σχιστόλιθου είναι αβλαβή για την υγεία και ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα υλικά μας μπορούν να εφαρμοστούν σε

 • ΚΟΥΖΙΝΑ
 • ΜΠΑΝΙΟ
 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΡΓΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΠΑΝΙΟ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ